Close [X]
ACCEDIR
19/10/20   17:04
17:04
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança

Benvinguts

Benvinguts a la web de l'Administració de Loteríes número 1 de Lleida.

Juga i guanya amb nosaltres desde casa teva sense cap despesa ni comissió addicional.

Disfruta dels nostres serveis i de la garantia que donen més de 50 anys d'experiencia en les Loteries de l'Estat i multitud de premis repartits.

No ho dubtis, aquest és el teu web de loteria a Internet!

CINC COSES QUE NO SAPS DE LA LOTERIA


Són molts els rumors i falses notícies que corren sobre els premis de la Loteria. Us presentem una llista de cinc coses imprescindibles que has de saber si jugues a la Loteria.

 

1. Quan caduquen els premis de la Loteria?

Tots els jocs de Loteries i Apostes de l´Estat, inclosa és clar la Loteria Nacional, caduquen als 3 mesos del sorteig. La participació en aquests jocs implica l´acceptació de totes les normes inclosa la seva caducitat. Un cop passada la data no es podran consultar ni reclamar els possibles premis que en contingui la resguard.

Important: Algunes administracions, com la nostra -www.loteriaslleida.com-, afegim immediatament els premis als saldos de l´usuari perquè no s´hagi de preocupar de la seva caducitat.

 

2. Si em toca... Quants diners es queda l´estat?


Els premis menors de 2500€ per dècim o aposta (depenent del joc) estan lliures de qualsevol gravament. Els premis superiors tributaran únicament per la part que excedeixi d´aquests primers 2500 euros. Sobre aquesta part recaurà un gravament del 20%.
Els tràmits per registrar la retenció tindran lloc a l´entitat bancària que realitzi el pagament. Un cop realitzat aquest tràmit el premi ja està lliure de càrregues. I recordi sempre el més important, si li retenen el 20% ... és perquè li ha tocat!

Exemple: Si per exemple som els afortunats posseïdors d´un dècim de la grossa del Sorteig de Nadal, en principi ens corresponen 400.000 euros de premi. Els primers 2.500 són lliures d´impostos per la qual cosa haurem de calcular la retenció sobre el total restant (20% de 397.500 euros). Com a resultat obtindrem un premi de 320.500€ nets un cop resoltes les nostres obligacions amb hisenda.

Posem que ens toca un "pessic" a la Primitiva: Hem encertat 5 números i ens han tocat 4000 euros. Com en l´exemple anterior, els primers 2.500 euros són lliures d´impostos i només se´ns restarà del total la retenció corresponent als 1.500 euros següents (300 euros) cobrant un total de 3.700 euros. Sempre serà necessària la identificació de l´apostant mitjançant el seu passaport o DNI vigent.

 

3. Què he de fer si em toca?

Molta gent ens pregunta què ha de fer si li toca un premi important. En el cas que el premi ascendeixi a menys de 2.500 euros per dècim o aposta, aquest podrà ser cobrat en qualsevol administració de loteries on li abonessin el premi en efectiu o en un xec nominal, que haurà de cobrar a l´oficina bancària corresponent o ingressar- en el seu compte si ho desitja.

Els premis superiors a 2.500 euros hauran de ser cobrats en una entitat bancària, on li realitzaran els tràmits corresponents i li facilitaran el pagament en metàl·lic o xec del premi.

Molt important: Mai podran obligar-lo a obrir un compte ni contractar un producte bancari per poder fer efectiu el pagament. En cas contrari poseu-vos en contacte amb l´administrador de loteries perquè en faci la reclamació pertinent.

 

4. Per què són tan cares les apostes múltiples?

Això no és així, en realitat no són tan "cares" com semblen. El seu preu equival directament a la quantitat d´apostes senzilles que es necessitarien per apostar als números que s´han triat. d´altra banda en cas d´obtenir premis, aquests es multipliquen per les apostes que continguin la combinació de nombres agraciada.

Exemple: Per què una múltiple de 8 números de la Primitiva ens costa 28 euros? La resposta és molt senzilla. Si volguéssim jugar aquesta combinació amb apostes simples, hauríem omplir 28 apostes per cobrir totes les combinacions possibles que incloguin aquests 8 nombres que hem escollit. El mateix passa amb tots els jocs. Per exemple, a La Travessa un triple ens costa 1,50 euros. Per poder jugar aquests tres resultats amb apostes simples, haurem d´omplir tres columnes iguals a excepció del partit que hem posat a triple en el qual en cada columna posarem un resultat. El mateix ens passaria amb apostes més complexes.

 

5. Què són les penyes?

Una penya és una agrupació de jugadors que posen en comú uns recursos econòmics per poder realitzar apostes d´alt cost que, per si sols, no podrien permetre. Aquesta modalitat, que es porta a la pràctica amb tots els jocs però especialment a La Travessa o Euromilions, tenen l´objectiu d´obtenir uns beneficis més freqüents i superiors als que un podria aspirar jugant sol. d´altra banda els beneficis s´han de compartir entre tots els participants.

Important: El nostre portal www.loteriaslleida.com permet la gestió i venda de penyes de tots els jocs ja siguin pròpies o propostes per clients. Si tens una penya i vols oblidar de la seva gestió consulta´ns sense compromís.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari

Lottery in Lleida