ACCEDIR
15/11/18   18:49
18:49
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
El Quinigol
Sense Pot!
Pronósticos
1
Turquía
Suecia
2
Italia
Portugal
3
Rumanía
Lituania
4
Inglaterra
Croacia
5
Irlanda Del Norte
Austria
6
Suiza
Bélgica
1
Dobles0
Triples0
Cuádrup.0
Jornada nº
26
Fecha
Días
Diumenge
18/11/18
Reducciones Disponibles
Filtrar
Dobles
Triples
Cuádrup.
No hay reducciones disponibles
Cómo jugar ?
1º Seleccione la reducción a emplear en la caja superior
2º Indique, a través de los selectores de la izquierda los equipos a reducir y su orden.
Nº Apuestas
Al directo: 0
Reducida: 0
Fecha de Sorteo
18/11/18
Importe
0.00

INSTRUCCIONS PER A LA COMPRA DEL QUINIGOL.1.- En la matriu principal trobarà els partits a pronosticar de la jornada més propera en el temps. Seleccioni els pronòstics que desitgi prement sobre el signe 0, 1, 2 o M si creu que l´equip que pronostica marcarà 0, 1, 2 o més de 2 gols en el partit respectivament. Ha d´emplenar un resultat en gols per cada partit com a mínim. Amb les fletxes superiors pot accedir a les següents matrius per poder realitzar les apostes que vulgui. 
Si prem el botó Aleatòria, el nostre sistema web generarà una combinació a l´atzar. Si prem el botó Esborrar, desparecerán els pronòstics indicats i la matriu quedarà neta.
En cas de realitzar apostes múltiples, introdueixi tots pronòstics (pot marcar dos o tres pronòstics en un partit, això es convertiran en dobles, triples o quádruples i variaran el preu de la seva jugada) que es que desitja jugar i el sistema identificarà que està realitzant una aposta múltiple indicant el seu preu i les apostes contingudes en la part inferior de la pantalla.

 


2.- SORTEIG.
Les jornades del Quinigol es jugaran depenent de les jornades de Lliga, Champions League o la competició a la qual estiguin dedicades. Pot escollir jugar en jornades futures i deixar la seva aposta llesta per validar si, per exemple, se´n va de vacances i necessita deixar preparades les seves apostes amb anterioritat.3.- ABONAMENT.
El Quinigol no permet abonaments ja que els partits a pronosticar varien segons la jornada.4.- REDUCCIÓ.
Les reduccions són combinacions predefinides que els permeten jugar una quantitat superior de pronòstics i que li garanteixen un premi X en cas d´encertar tots els pronòstics de la combinació guanyadora. El joc del Quinigol no permet reduccions.5.- ESTADÍSTIQUES.
En aquesta secció pot consultar diverses estadístiques i curiositats dels signes.
6.- Una vegada realitzada la seva aposta, premi en el botó Validar Aposta. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó “Continuar comanda”.7.- Esculli les opcions que s´adaptin a les seves necessitats:

- Manera de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.
- Manera de joc en grup: Nostra web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones
- Forma d´enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes queden guardades en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s´afegirà al seu saldo d´usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l´apartat El meu Compte de la web. En cas de la Primitiva, BonoLoto, Euromillones, etc... ELS SEUS RESGUARDS NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.
- Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d´usuari a través de transferència bancària. Si l´usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: “Càrrec en compte d´usuari”.8.- Premi el botó continuar pagament.9.- Si no s´ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d´introduir el seu nom d´usuari i contrasenya.10.- A partir d´aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d´aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquest comanda.

 

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats
Lottery in Lleida