ACCEDIR
20/01/22   22:00
22:00
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
El Gordo de la Primitiva
23-01-2022
Pot 10.500.000 €
Tipus de Sorteig
Diari
Dies
Diumenge
23/01/22
Para abonarse a esta jugada es necesario iniciar sesión en su cuenta de usuario
Desitjo abonar per més
abonar només quan hi hagi un POT
independentment de l`import
Quan el POT sigui superior a
Pagar todas las jugadas del abono de forma aplazada
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Nº Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
23/01/22
Import
0.00
Abonar
Reduïda

INSTRUCCIONS PER A LA COMPRA DEL GORDO DE LA PRIMITIVA

 

1.- Selecciona els nombres que desitja jugar en la matriu que apareix en pantalla. Amb les fletxes superiors pot accedir a les següents matrius per poder realitzar les apostes que vulgui.
Si prem el botó Aleatòria, el nostre sistema web generarà una combinació a l´atzar. Si prem el botó Esborrar, desparecerán els pronòstics indicats i la matriu quedarà neta.
En cas de realitzar apostes múltiples, introdueixi tots els nombres que desitja jugar i el sistema identificarà que està realitzant una aposta múltiple indicant el seu preu i les apostes contingudes en la part inferior de la pantalla. En la matriu inferior vostè pot escollir el nombre clau que desitgi.2.- SORTEIG
El Gros de la Primitiva només es jeuga el diumenge. Pot escollir jugar en setmanes futures i deixar la seva aposta llesta per validar si, per exemple, es va de vacances i necessita deixar preparades les seves apostes amb anterioritat.3.- ABONAMENT
Si ho desitja, pot abonar-se a una combinació que vostè triï o una a l´atzar, les setmanes o sorteigs que vulgui. Podent així tenir les seves apostes controlades durant un llarg període de temps sense haver de repetir-les una vegada i una altra.4.- REDUCCIÓ
Les reduccions són combinacions predefinides que els permeten jugar una quantitat superior de nombres i que li garanteixen un premi X en cas d´encertar tots els pronòstics de la combinació guanyadora. 5.- ESTADÍSTIQUES
En aquesta secció pot consultar diverses estadístiques i curiositats dels nombres.6.- Una vegada realitzada la seva aposta, premi en el botó Validar Aposta. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó “Continuar comanda”.7.- Esculli les opcions que s´adaptin a les seves necessitats:
- Manera de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.
- Manera de joc en grup: Nostra web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones
- Forma d´enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes queden guardades en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s´afegirà al seu saldo d´usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l´apartat El meu Compte de la web. En cas de la Primitiva, BonoLoto, Euromillones, etc... ELS SEUS RESGUARDS NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.
- Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d´usuari a través de transferència bancària. Si l´usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: “Càrrec en compte d´usuari”.

8.- Premi el botó continuar pagament.


9.- Si no s´ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d´introduir el seu nom d´usuari i contrasenya.


10.- A partir d´aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d´aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquesta comanda.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari

Lottery in Lleida