16 de Juny de 2024
Descarrega la nostra APP
Atenció al Client 608034703973 22 00 02
608034703
0
0 €
Bonoloto
Triï jugar
Juga Ja!
Tipus de Sorteig
Diària
Setmanal
Dies
Dilluns
17/06/24
Dimarts
18/06/24
Dimecres
19/06/24
Dijous
20/06/24
Divendres
21/06/24
Dissabte
22/06/24
Diumenge
23/06/24
Para abonarse a esta jugada es necesario iniciar sesión en su cuenta de usuario
Desitjo abonar-me per més
Abonar-se només quan hi hagi un POT
Independentment de l`import
Quan el POT sigui superior a
Pagar todas las jugadas del abono de forma aplazada
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Reduccions disponibles
Com jugar?
1 º Marqueu com a mínim #n# números per veure les reduccions disponibles
2 º Seleccioneu la reducció a emprar en la caixa superior
Número d'Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
17/06/24
Import
0.00
Abonar
Reduïda

INSTRUCCIONS PER A LA COMPRA DE LA BONOLOTO

 

1.- Seleccioni els nombres que desitja jugar en la matriu que apareix en pantalla. Amb les fletxes superiors pot accedir a les següents matrius per poder realitzar les apostes que vulgui.

Si prem el botó Aleatòria, el nostre sistema web generarà una combinació a l´atzar. Si prem el botó Esborrar, desparecerán els pronòstics indicats i la matriu quedarà neta.

En cas de realitzar apostes múltiples, introdueixi tots els nombres que desitja jugar i el sistema identificarà que està realitzant una aposta múltiple indicant el seu preu i les apostes contingudes en la part inferior de la pantalla. NO ÉS POSSIBLE ESCOLLIR EL REINTEGRAMENT.


2.- SORTEIG

Vostè pot escollir jugar un dia de la setmana, els dos o qualsevol altra setmana que desitgi en cas, per exemple, que se’n vagi de vacances i necessiti deixar preparades les seves apostes amb anterioritat. En aquesta mateixa opció pot afegir el joc del JOKER a la seva aposta.


3.- ABONAMENT

Si ho desitja, pot abonar-se a una combinació que vostè triï o una a l´atzar, les setmanes o sorteigs que vulgui. Podent així tenir les seves apostes controlades durant un llarg període de temps sense haver de repetir-les una vegada i una altra.


4.- REDUCCIÓ

Les reduccions són combinacions predefinides que els permeten jugar una quantitat superior de nombres i que li garanteixen un premi X en cas d´encertar tots els pronòstics de la combinació guanyadora. 


5.- ESTADÍSTIQUES

En aquesta secció pot consultar diverses estadístiques i curiositats dels nombres.


6.- Una vegada realitzada la seva aposta, premi en el botó Validar Aposta. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó “Continuar comanda”.


7.- Esculli les opcions que s´adaptin a les seves necessitats:

- Manera de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.

- Manera de joc en grup: Nostra web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones

- Forma d´enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes queden guardades en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s´afegirà al seu saldo d´usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l´apartat El meu Compte de la web. En cas de la Primitiva, BonoLoto, Euromillones, etc... ELS SEUS RESGUARDS NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.

- Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d´usuari a través de transferència bancària. Si l´usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: “Càrrec en compte d´usuari”.


8.- Premi el botó continuar pagament.


9.- Si no s´ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d´introduir el seu nom d´usuari i contrasenya.


10.- A partir d´aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d´aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquesta comanda.

www.loteriaslleida.com
Jocs i Apostes
Descarga APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
Avinguda Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
608034703
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
02d 06h 29m 14s
01d 06h 29m 14s
05d 23h 44m 14s
01d 06h 29m 14s
04d 23h 29m 15s
00d 23h 29m 15s
03d 11h 30m 15s
01d 06h 29m 14s
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro