ACCEDIR
29/05/22   3:14
3:14
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
Ajuda
1. ¿Debo registrarme para utilizar los servicios de la web?

En cas de que desitjeu fer una compra de dècims per enviar a domicili, no és necessari el registre, noméscal que empleneu les vostres dades postals correctament.

Per a totes les operacions que impliquin un dipòsit a l"administració, és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per motius de seguretat.


Assegureu-vos que totes les seves dades siguin correctes ja que en cas d"algun premi major, haurem de comprovar la seva identitat.


El seu registre permet l`òptim funcionament del nostre sistema i assegura que no hi hagi errors a l`hora d`escrutar els premis dels diferents jocs i repartir-los entre tots els afortunats.

2. Com puc cobrar els meus premis?

 

Una vegada realitzat l"escrutini de qualsevol sorteig, el sistema web envia correus electrònics a tots els jugadors i els informa de si les seves apostes tenen premi o no. En cas afirmatiu, la quantia d"aquest premi se suma automáticament al saldo d"usuari de la web. Si es volgués cobrar aquest premi, l"usuari només ha de realitzar els següents passos:

1.- Entrar en la secció "El meu compte"

2.- Seleccionar apartat "Cobrar premis" 

3.- Introduir la quantitat que es desitja cobrar i el compte bancari on s"haurà de realitzar la transferència.

4.- Prémer el botó "Enviar Petició"
3. Puc jugar sempre la mateixa combinació?

El nostre sistema web li permet jugar a la mateixa combinació de números per a qualsevol joc, les setmanes o sorteigs que desitgi amb una sola comanda.

Només amb prémer el botó "Abonaments" una vegada seleccionat el seu joc favorit, podrà seleccionar les setmanes o sorteigs durant els quals jugarà la seva aposta favorita o una a l"atzar si així ho desitja. 

Durant les setmanes o sorteigs que duri el seu abonament no haurà de preocupar-se de les seves apostes. El sistema web les anirà validant i realitzarà els escrutinis corresponents informant-los dels resultats puntualment.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
Avinguda Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari

Lottery in Lleida