ACCEDIR
18/01/20   16:16
16:16
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança

Seleccioni els teus números al atzar en un click.

- 1 +
Loteria Nacional
Seleccioni un sorteig
Sorteig seleccionat
008 - Sorteig Loteria Nacional Dissabte
Data Sorteig:
Dissabte, 25 de Gener de 2020
Preu del dècim:
6,00 €
Seleccioni el sorteig que desitji jugar
Números disponibles
NOMBRES DISPONIBLES
Nombres de consignació pròpia. Disponibilitat garantida en la majoria dels casos
* NOMBRES DISPONIBLES EN TERMINAL
Aquesta és una mostra aleatòria dels nombres disponibles en terminal. Utilitzi el cercador per comprovar el seu nombre favorit.*Atenció! La disponibilitat no està garantida al 100%. Si adquireix un d´aquests nombres i no és possible adquirir-ho en el terminal l´import li serà abonat en el seu compte virtual.

INTRUCCIONS PER A LA COMPRA DE LOTERIA NACIONAL


1.- Desplegui el llistat i esculli el sorteig que desitja jugar.

2.- Apareixerà la nostra selecció de nombres per a aquest sorteig. Esculli el seu nombre afortunat i introdueixi la quantitat de dècims que desitja comprar en el quadre en blanc.

3.- Premi en el botó Afegir al meu carret. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó Continuar comanda.

4.- Esculli les opcions que s`adaptin a les seves necessitats:

            - Mode de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.

            - Mode de joc en grup: El nostre web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones

            - Forma d`enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes o dècims queden guardats en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s`afegirà al seu saldo d`usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l`apartat El meu compte del web. En cas d`escollir aquesta opció els seus dècims o apostes NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.

            - Altres formes d`enviament: Posem a la seva disposició diferents opcions per als enviaments de Loteria Nacional. Tots els enviaments per PAQ72 de Correus inclouen segur fins a 100 € de Loteria. Per assegurar quantitats superiors consultar a l`administració.

            - Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d`usuari a través de transferència bancària. Si l`usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: Càrrec en compte d`usuari

5.- Premi el botó continuar pagament.

6.- Si no s`ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d`introduir el seu nom d`usuari i contrasenya.

7.- A partir d`aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d`aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquesta comanda, indicant el seu enviament, dipòsit, etc…

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats
Lottery in Lleida