ACCEDIR
08/04/20   20:00
20:00
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
LA LOTERIA POT SER SOLIDÀRIA
Des de fa uns anys, a www.loteriaslleida.com hem anat desenvolupant diverses iniciatives solidàries per ajudar a recaptar fons a entitats sense ànim de lucre amb productes derivats dels diferents jocs de Loteries de l'Estat.

Tot va començar en 2008 amb una primera col·laboració amb la Fundació Lleida Solidària materialitzada en una penya de La Quiniela, on els seus participants donaven part dels premis a aquesta ONG. Després d'aquesta experiència vàrem decidir estudiar les possibilitats que ens oferien els diferents jocs i transformar-les en productes solidaris que poguessin ser útils a les entitats sense ànim de lucre per captar ingressos atípics.

El nom de “El Saquet Ple” prové de barrejar el símbol de la nostra administració (un sac de diners) amb el concepte de “Ple”. Una idea sempre positiva ja que aquest sac no només pot estar ple de premis, sinó de solidaritat, d'ajuda, somnis, esperances...

En una tercera fase d'aquest gir solidari decidim involucrar-nos més en els projectes posant a la disposició de les entitats tots els nostres mitjans perquè poguessin recaptar fons amb els nostres productes i de forma totalment gratuïta. Facilitem tot el suport tecnològic i logístic que puguin necessitar a part de treballar braç a braç amb ells. Col·laborem en el disseny i personalització dels diferents productes. Els elaborem amb els nostres mitjans i col·laborem en la promoció i venda online d'ells si és necessari.

Fins al moment hem col·laborat amb més de 30 entitats i esperem fer-ho amb moltes més. Volem donar a conèixer aquestes vies de finançament a totes les entitats que no les utilitzin o les desconeguin per complet. Per a això tenim preparat per aquest 2014 “El sac dels somnis”, una nova edició de la nostra experiència en la qual anirem afegint més facilitats per a les entitats i esperem expandir la nostra col·laboració per tot el territori.

Aquestes són algunes de les organitzacions amb les quals hem anat col·laborant durant aquests anys:

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari