ACCEDIR
07/06/20   2:51
2:51
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
La Primitiva
11-06-2020
Pot 11.200.000 €
Tipus de Sorteig
Diària
Setmanal
Dies
Dijous
11/06/20
Dissabte
13/06/20
Desitjo jugar a JOKER
Desitjo abonar per més
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Nº Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
11/06/20
Import
0.00
Abonar
Reduïda

INSTRUCCIONS PER A LA COMPRA DE LA PRIMITIVA

 

1.- Seleccioni els nombres que desitja jugar en la matriu que apareix en pantalla. Amb les fletxes superiors pot accedir a les següents matrius per poder realitzar les apostes que vulgui.

Si prem el botó Aleatòria, el nostre sistema web generarà una combinació a l´atzar. Si prem el botó Esborrar, desparecerán els pronòstics indicats i la matriu quedarà neta.

En cas de realitzar apostes múltiples, introdueixi tots els nombres que desitja jugar i el sistema identificarà que està realitzant una aposta múltiple indicant el seu preu i les apostes contingudes en la part inferior de la pantalla. NO ÉS POSSIBLE ESCOLLIR EL REINTEGRAMENT.


2.- SORTEIG

Vostè pot escollir jugar un dia de la setmana, els dos o qualsevol altra setmana que desitgi en cas, per exemple, que se’n vagi de vacances i necessiti deixar preparades les seves apostes amb anterioritat. En aquesta mateixa opció pot afegir el joc del JOKER a la seva aposta.


3.- ABONAMENT

Si ho desitja, pot abonar-se a una combinació que vostè triï o una a l´atzar, les setmanes o sorteigs que vulgui. Podent així tenir les seves apostes controlades durant un llarg període de temps sense haver de repetir-les una vegada i una altra.


4.- REDUCCIÓ

Les reduccions són combinacions predefinides que els permeten jugar una quantitat superior de nombres i que li garanteixen un premi X en cas d´encertar tots els pronòstics de la combinació guanyadora. 


5.- ESTADÍSTIQUES

En aquesta secció pot consultar diverses estadístiques i curiositats dels nombres.


6.- Una vegada realitzada la seva aposta, premi en el botó Validar Aposta. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó “Continuar comanda”.


7.- Esculli les opcions que s´adaptin a les seves necessitats:

- Manera de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.

- Manera de joc en grup: Nostra web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones.

- Forma d´enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes queden guardades en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s´afegirà al seu saldo d´usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l´apartat El meu Compte de la web. En cas de la Primitiva, BonoLoto, Euromillones, etc... ELS SEUS RESGUARDS NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.

- Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d´usuari a través de transferència bancària. Si l´usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: “Càrrec en compte d´usuari”.


8.- Premi el botó continuar pagament.

9.- Si no s´ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d´introduir el seu nom d´usuari i contrasenya.


10.- A partir d´aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d´aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquesta comanda.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari

Lottery in Lleida