ACCEDIR
07/06/20   0:50
0:50
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
Euromillones
09-06-2020
Pot 37.000.000 €
Tipus de Sorteig
Diari
Dies
Dimarts
09/06/20
Divendres
12/06/20
Desitjo abonar per més
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Reduccions disponibles
Com jugar?
1 º Marqueu entre #nMin# y #nMax# números i de #cMin# a #cMax# estrelles per veure les reduccions disponibles
2 º Seleccioneu la reducció a emprar en la caixa superior
Abonar
Reduïda
Número d'Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
09/06/20
Import
0.00

INSTRUCCIONS PER A LA COMPRA DE EUROMILLONES


1.- Selecciona els nombres que desitja jugar en la matriu que apareix en pantalla. Amb les fletxes superiors pot accedir a les següents matrius per poder realitzar les apostes que vulgui. En la matriu inferior vostè pot escollir els números estrella que desitgi en cada aposta (dos estrelles per aposta).

Si prem el botó Aleatòria, el nostre sistema web generarà una combinació a l´atzar. Si prem el botó Esborrar, desparecerán els pronòstics indicats i la matriu quedarà neta.

En cas de realitzar apostes múltiples, introdueixi tots els nombres i les estrellesque desitja jugar i el sistema identificarà que està realitzant una aposta múltiple indicant el seu preu i les apostes contingudes en la part inferior de la pantalla.2.- SORTEIG
Euromillones es juga els dimarts i els divendres. Pot jugar per a un sol sorteig o per a tota la setmana, tanmateix pot escollir jugar en setmanes futures i deixar la seva aposta llesta per validar si, per exemple, se’n va de vacances i necessita deixar preparades les seves apostes amb anterioritat.3.- ABONAMENT

Si ho desitja, pot abonar-se a una combinació que vostè triï o una a l´atzar, les setmanes o sorteigs que vulgui. Podent així tenir les seves apostes controlades durant un llarg període de temps sense haver de repetir-les una vegada i una altra.


4.- REDUCCIÓ
Les reduccions són combinacions predefinides que els permeten jugar una quantitat superior de nombres i que li garanteixen un premi X en cas d´encertar tots els pronòstics de la combinació guanyadora. 5.- ESTADÍSTIQUES
En aquesta secció pot consultar diverses estadístiques i curiositats dels nombres.


6.- Una vegada realitzada la seva aposta, premi en el botó Validar Aposta. En la següent pantalla, comprovi que la seva comanda és correcta i premi el botó “Continuar comanda”.


7.- Esculli les opcions que s´adaptin a les seves necessitats:
- Manera de joc Individual: Opció per defecte, indica que la compra dels dècims o apostes la realitza a nivell particular.
- Manera de joc en grup: Nostra web permet compartir jugades o dècims amb altres usuaris per facilitar la informació sobre les apostes realitzades així com el repartiment de premis si es juga en grup amb altres persones
- Forma d´enviament: Dipòsit en administració. Les seves apostes queden guardades en dipòsit en la nostra administració sense cost algun per a vostè. En finalitzar el sorteig corresponent el sistema web realitzarà un escrutini entre tots els participants i els informarà dels resultats i premis obtinguts. En cas de premi, aquest s´afegirà al seu saldo d´usuari, podent reclamar el seu ingrés en compte a posteriori a l´apartat El meu Compte de la web. En cas de la Primitiva, BonoLoto, Euromillones, etc... ELS SEUS RESGUARDS NO PODRAN SER RECOLLITS NI ENVIATS.
- Forma de pagament: Les comandes es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o Iupay. Només ser admetran ingressos en el saldo d´usuari a través de transferència bancària. Si l´usuari té saldo suficient en el seu compte, podrà abonar les comandes que faci mitjançant la primera opció de pagament: “Càrrec en compte d´usuari”.

8.- Premi el botó continuar pagament.


9.- Si no s´ha registrat anteriorment, haurà de fer-ho en aquest pas per poder continuar amb la compra. Aquest pas és obligatori per dues raons, la primera per a una correcta identificació dels usuaris, sobretot en cas que tinguessin premis majors i en segon lloc per impedir la participació de menors en els jocs. Si ja està registrat només ha d´introduir el seu nom d´usuari i contrasenya.


10.- A partir d´aquí el sistema li redirigirà al TPV virtual de BBVA on podrà realitzar el pagament de la seva comanda. Se li confirmarà la realització d´aquest i rebrà un primer correu informant que la seva comanda ha estat realitzat. Una vegada ho validem en la nostra administració, rebrà un segon correu de confirmació d´aquest comanda.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari

Lottery in Lleida