SERVEIS
Sense comissions

No es carrega cap tipus de comissió ni per realitzar les seves apostes ni per pagar premis. És l`avantatge de jugar en una administració de loteries online! Cobri els seus premis íntegrament quan desitgi!

Loteria per Empreses

Per al Sorteig de Nadal podem realitzar reserves amb antelació, disposem de la loteria des del mes de Juliol.

FES LA TEVA RESERVA EL MÉS AVIAT POSSIBLE!

Participacions

Realitzem participacions de Loteria Nacional per a tot tipus d`empreses, associacions i entitats. Els facilitem el disseny i elaboració d`aquestes i els aconsellem en com distribuïr-les i fer el pla de venda.

Penyes per a empresas i entitats

Facilitem la distribució de penyes per a empreses i entitats. Jugui i guanyi amb els seus companys de treball o financiï la seva associació amb penyes de Euromillones, El Gordo de La Primitiva.. Consulti`ns

Correo electrónico

El correo electrónico tiene vital importancia para todo tipo de transacciones, porque a través de él podrán recibir:

     - El detalle del pedido que acaban de realizar, recordándole en su caso si todavía no han hecho efectivo el pago de este.

     - El número del reintegro que le ha correspondido aleatoriamente,  emitido por la validadora oficial del onlae, en el caso de apuestas de  ?La primitiva? o ?Bonoloto?.

     - Una vez efectuado el sorteo, si el boleto o décimo han sido  premiados, un informe indicándole como debe actuar para cobrarlo si así  lo desea o si usted está registrado indicando el ingreso en su cuenta de  usuario, para que pueda mantenerlo en ella o reintegrarlo.

     - Otro tipo de información que tanto nuestra administración como LAE genere y que pueda ser de su interés.

Facebook

Busca`ns a Facebook i uneix-te a la nostra pàgina. (Copiï el següent enllaç i pegui-ho en el seu navegador)

http://www.facebook.com/loteriaslleida

Abonaments

Gran part de la nostra consignació de Loteria Nacional són nombres fixos que vostè pot jugar cada setmana. Tenim moltes terminacions diferents i alguns d`ells ja ens han donat un primer premi! Consulti`ns com pot escollir la seva sort!

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari