Tornar
Hi ha vida més enllà de la loteria de Nadal i del Nen

Ja ha passat la loteria de Nadal i la del Nen. I ara, què?

Un cop hem deixat enrere les festes, el sorteig de Nadal i el del Nen encara queden moltes oportunitats. De fet, amb l’inici del 2019 tenim a l’horitzó algunes dates que hauríem de marcar en el nostre calendari. En aquest sentit, d’aquí a un mes ja tenim una de les cites més importants, el Sorteig Extraordinari de Sant Valentí.

El Extraordinari de Sant Valentí

El Sorteig Extraordinari de Sant Valentí de la Loteria Nacional serà el dissabte 16 de febrer, a la setmana dels enamorats. I promet repartir grans retribucions entre els afortunats. Sense anar més lluny, el primer premi del 2018 era de 130.000 euros la butlleta i el segon de 25.000 euros. No obstant, sinó pots esperar tant també pots provar sort amb el Sorteig Especial de la Loteria Nacional del 19 de gener.

Sorteig Especial del Dia del Pare

El Especial del Dia del pare de la Loteria Nacional cobra gran importància ja que és un dels jocs d’atzar amb més història. A més, solament l’any passat ja va repartir un primer premi de 1.300.000 euros per sèrie i un segon de 250.000 euros per sèrie. Por tant, és una bona opció per qualsevol jugador provar sort en aquesta cita.

¿Y perquè no provar amb l’Euromillones?

Aquesta loteria europea té el sorteig Big Friday aquest té lloc diverses ocasions al anys sense una data fixa. Aquest tipus de sortejos són iguals a la resta l’única diferència és que el premi mínim és de 100 milions d’euros. D’aquesta forma, un únic premiat podria endur-se com a mínim tota aquesta suma de diners. Si per el contrari no hi ha guanyador aquesta fortuna es posarà en joc un màxim de 4 sortejos més. En cas de que no hi hagi guanyador de primera categoria el premi se’l repartirien entre l’afortunat o els afortunats de segona categoria.

Sortejos solidaris

Si a més de guanyar diners t’interessa contribuir amb una bona causa hi ha diversos sortejos que poden agradar-te. Per exemple, el 5 de maig de 2018 va tenir lloc el sorteig especial de la Loteria Nacional destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. En aquesta ocasió, el primer premi era de 1000.000 euros. Per la seva banda, el segon premi es va endur 25.012 euros.

El Extraordinari de Vacances

Un cop s’atansa l’època estival amb ella arribarà el Sorteig Extraordinari de Vacances. En aquest període, no solament ens hem de preocupar de les vacances sinó que també podem aconseguir un bon botí. “El Gordo de l’Estiu” va deixar un primer premi de 20.000.000 euros. Per tot això, podem dir que si es compleixen les previsions aquest 2019 serà un bon any per provar sort.

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari