Tornar
Què és la loteria d

La loteria d"empresa és una manera senzilla d"apropar-te a la sort al costat de tots els teus companys de feina. Amb el nostre servei, podreu gaudir del vostre propi número de loteria corporativa i donar-lo a conèixer als vostres companys, família i amics. ¡Animeu-los a que comprin la loteria de la vostra empresa!

Com demanar la vostra loteria d"empresa a Rosa de Ponent

Tot i que la majoria aposten per tenir la seva pròpia loteria d"empresa per al sorteig extraordinari de Nadal, celebrat cada 22 de desembre, podeu triar entre diversos sortejos si així ho desitgeu.

Per demanar el servei de loteria d"empresa, només cal indicar-nos el número i els dècims que voleu. Nosaltres farem totes les gestions necessàries per preparar la vostra loteria corporativa.

A més, la loteria es podrà comprar a través de la nostra Administració de Loteries a Lleida, i també habilitarem un espai a la nostra web per anunciar la vostra loteria corporativa i que els usuaris puguin comprar-la de forma online. A partir d"aquí ... ¡Doneu a conèixer el vostre número i molta sort!


Avantatges de la loteria d"empresa amb Rosa de Ponent:

  • La nostra gestió és completament gratuïta, i només pagareu pels dècims adquirits.
  • Personalitzarem els vostres dècims amb el vostre número favorit i imatge corporativa.
  • Nosaltres realitzarem el seguiment de les compres i tota la gestió. ¡Despreocupa"t de tot i ocupa"t només de ser el desè guanyador!
  • També podem fer enviaments de la vostra loteria, portar-la a la vostra empresa .. Estem a la vostra disposició perquè adquirir loteria corporativa no us suposi el més mínim esforç.
  • Realitzat el sorteig, i si us interessa, podem enviar un informe amb els resultats de les vendes.

 


Com veieu, a Rosa de Ponent és molt senzill comprar la vostra loteria d"empresa. Tan fàcil com registrar-se a la pàgina web, fer una trucada de telèfon o contactar per WhatsApp per reservar els números que desitgeu. Estarem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte i gestionar tots els vostres dècims.

La loteria d"empresa és una manera de jugar i celebrar amb els teus companys de treball tota la fortuna que et depara la sort. Registra"t i no deixis de somiar.

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari