Tornar
La Quiniela és l’aposta esportiva per excel•lència a Espanya.

Actualment, es tracta de pronosticar els guanyadors de 14 partits de futbol de La Liga, amb l’oportunitat de fer un “Ple al 15” si s’encerten els gols d’un partit en concret.

  • Instruccions per jugar a La Quiniela:

Les caselles que s’han de marcar són 1, X o 2. Si es considera que el guanyador del partit serà l’equip local, es marcarà el número 1; si es creu que hi haurà un empat, la X; i si es considera que la victòria serà per l’equip visitant, s’haurà de marcar el número 2. A més a més, a la part inferior es pot pronosticar el “Ple al 15”. En aquesta part s’ha d’encertar el resultat i els gols que es creu que marcarà cada equip: 0, 1, 2 o M (3 o més gols).

  • Les apostes:

Com a mínim, s’han de fer dues apostes, a través de dues columnes o amb una doble. Cada aposta té un cost de 0,75€, per tant, la quantitat mínima per poder jugar són 1,50€. Existeixen dos tipus d’apostes, les dobles i les triples; si marques una aposta doble jugaràs dos apostes, si marques una triple jugaràs tres apostes i per la seva banda, si marques un doble i un triple jugaràs sis apostes. La combinació màxima se que es pot jugar són 14 dobles, 9 triples o una combinació d’ambdues.

 

No existeix una quantitat exacta de diners com a premi. L’Estat es queda el 45% dels diners recaptats i el 55% restant es reparteix entre les següents categories de premis.

Categoria Especial: si s’encerten els 14 resultats més el “Ple al 15”

1ª Categoria: si s’encerten els 14 resultats

2ª Categoria: si s’encerten 13 resultats

3ª Categoria: si s’encerten 12 resultats

4ª Categoria: si s’encerten 11 resultats

5ª Categoria: si s’encerten 10 resultats

La diferència entre les apostes

La diferència entre les apostes esportives com La Quiniela i les altres loteries i apostes de l’Estat és bàsicament que no depèn només de tenir la sort que surti un número escollit i sigui el nostre. A La Quiniela entren en joc molts factors que faran que encertem o no els guanyadors dels partits: l’estat físic dels jugadors, les lesions, la motivació de l’equip, l’estil de joc i l’estratègia escollida pels entrenadors, etc. Així que, és possible que, qui creiem que guanyarà aquell partit no ho faci, o potser sí. Aquí està la diversió de La Quiniela.

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari