Tornar
Jugo a l’Euromilions amb una penya o millor pel meu compte?

El sorteig

L’ Euromilions es va posar en marxa el 7 de febrer del 2004 de la mà d’Espanya, França i el Regne Unit. Al cap de poc temps va anar despertant l’interès d’altres països veïns. De fet el seu èxit fou tan elevat a l’octubre d’aquell mateix any Àustria, Bèlgica, Irlanda, Luxemburg, Portugal i Suïssa van iniciar la seva participació en l’Euromilions. Avui en dia l’Euromilions és una loteria en la qual és possible jugar en nou països de la Unió Europea.

El sorteig té lloc a Paris dos cops per setmana (dimarts i divendres) i el preu és de 2,5 euros l’aposta.

Com s"hi juga?

De 50 possibles números de l’Euromilions s’ha de triar una combinació de 5. També s’han de marcar dues estrelles, que no són més que dos números al atzar compresos entre l’1 i el12. Igual que en la Primitiva i en la Bonoloto, també és possible realitzar apostes múltiples en un mateix bitllet. Per exemple, és possible realitzar una aposta múltiple de 10 números i 5 estrelles, incrementant exponencialment les possibilitats d’obtindre premis substanciosos. El problema d’aquestes apostes és el seu cost,ja que per al exemple anterior suposaria un desembossament de més de 6.000 euros. Precisament, aquests casos són ideals per a jugar participant en una penya, doncs aquest cost es dilueix i es pot invertir una quantitat raonable sense que les possibilitats d’obtenir un premi és vegin minvades .

 

Les penyes

Qui no ha compartit un dècim de loteria del sorteig de Nadal? Tots ho hem fet amb la il·lusió de que ens toqui i poder compartir un moment tan especial amb aquest ser estimat. Les penyes van néixer amb aquest sentiment en el que varies persones participen amb el mateix número. En altres paraules, per un cost molt reduït és pot accedir a la mateixa aposta, per tant, les probabilitats de sortir agraciats en el sorteig de l’Euromilions es multipliquen.

Funcionament

Bàsicament, avui en dia hi ha dues maneres de participar en una penya:

  • La manera més tradicional. En aquest cas hem de comptar amb la figura d’un administrador que serà la persona encarregada de recol·lectar els diners, de validar les apostes de l’Euromilions i de repartir els beneficis en el cas de guanyar algun dels premis. És a dir, el component físic segueix sent l’eix sobre el qual gira tota l’acció. Aquest modalitat dóna seguretat a les persones que desconfien de la tecnologia o les penyes que no compten amb molts afiliats, però el cert és que també existeix més risc de pèrdua de bitllets, desacord en com es reparteixen els beneficis i inclús fraus.

 

  • La manera més moderna. Amb les facilitats i comoditats que ens aporten les noves tecnologies, mitjançant aquesta modalitat és possible apostar a l’Euromilions des del telèfon mòbil, tant si estàs al sofà de casa teva com si estàs a l’autobús, a la feina o bé gaudint del teu temps lliure. Cada membre de la penya és l’administrador de la seva aposta i si toca, com l’aplicació ja comptarà amb les dades bancàries de cadascú, d’ingrés serà equitatiu i immediat, per tant el risc de frau es minimitza considerablement.

 

Avantatges

  • Quan es participa en una penya de l’Euromilions, les probabilitats de guanyar es multipliquen: per la mateixa quantitat de diners es poden fer moltes més apostes. Segurament, aquest és el major atractiu de les penyes i per això es van popularitzar tant durant els anys de crisis, en els quals l’esperança de poder ser l’agraciat i desfer-se de les preocupacions econòmiques movia a moltes persones.
  • A major número de participants, més apostes de l’Euromilions es poden realitzar amb el mateix import i, per tant, les opcions d’encertar incrementen substancialment.
  • Jugar amb gent del nostre entorn, ens protegirà d’abusos i enganys, ja que tots estarem en el mateix vaixell per remar en la mateixa direcció.
  • Malgrat que el premi es reparteix a parts iguals, els premis de l’Euromilions són tan quantitatius que fins i tot una petita part d’aquests serà un regal que ens encantarà rebre.
  • Assessorar-te sobre com començar és tan fàcil com acudir a la teva administració de loteries de confiança.

 

Crear una penya online

Segur que al bar del nostre barri tenim una penya humil que juga a l’Euromilions per el mètode tradicional, però t’has plantejat mai muntar una penya amb els teus amics i/o familiars? Doncs és bastant més senzill del que imagines, sobretot si optes per la forma més moderna i ho fas online. Estalvia’t els viatges a l’administració, el comptar amb els diners en efectiu, el complir amb horaris comercials, el tenir que anar darrere de la gent per cobrar i, per suposat, el tenir que carregar amb diners aliens, principalment quan es guanyi algun premi.

La penya online et permetrà conèixer al moment l’estat de les vostres apostes de l’Euromilions, si falta algú per pagar, etc. També es poden programar els pagaments per a fer-los periòdicament i de manera automàtica. D’altra banda, cada component de la penya rebrà una notificació dels detalls de les apostes per a que les coses estiguin clares en tot moment.

Existeixen varies modalitats de participació i organització d’una penya online de l’Euromilions. Tot i que totes comparteixen el fet de permetre poder realitzar tràmits des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i augmentar les probabilitats d’èxit, en aquest article t’expliquem les dues modalitats que oferim a la nostra web i que, segons el nostre criteri, són les que més avantatges ofereixen:

H3Penya online gestionada per la administració de loteria

En aquest cas l’administració s’ocupa de crear la penya i exercir de gestor. És una opció còmoda, segura i útil ja que permet, encara que siguem un grup reduït, jugar amb altres persones podent assumir conjuntament apostes d’elevat import.

Penya online amb joc social

A la penya online amb joc social tots els membres es registren individualment a la web i han de disposar de saldo al seu compte d’usuari per a realitzar el pagament de les apostes que es juguen. Es necessita un gestor que s’encarregarà de validar les apostes. La seva principal avantatja és que les apostes es realitzen entre membres que s’han posat d’acord en la creació de la penya. Pot ser útil per a empreses, associacions, col·lectius o grups d’amics.

 

H2 Esperem haver resolt tots els teus dubtes sobre com jugar a l’Euromilions a través d’una penya. Des de loteriaslleida.com t’animem a que participis. Sort!

 

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari