Tornar
Comprar el Gordo Online: fes-te ric sense sortir de casa

Comprar el Gordo Online

Comprar el Gordo Online. Per poder participar en aquest joc sol has d’accedir a la secció de El Gordo (anchor text a la secció del Gordo), en la nostra web. No et preocupis! En menys de dos minuts hauràs realitzat la teva aposta.

Participar en el sorteig

Si vols jugar una aposta senzilla sol has d’escollir 5 dels números que desitges a la quadrícula que apareix en pantalla i seleccionar un número clau. Aquest número clau actuarà com un reintegrament (si l’encertes et tornaran els diners que has jugat) o com un complement per arribar a les categories superiors de premis. A continuació, fes clic en el calendari i decideix la data en la que provaràs sort. Per últim, a l’hora de validar la teva aposta hauràs d’estar registrat a la web ja que sinó tenim les teves dades personals no podrem fer-te arribar el premi en cas que els teus números siguin els agraciats en aquest joc.

Abona’t!

Si estàs ben segur dels teus números i no vols canviar-los d’un sorteig a un altre pots abonar-te a una combinació de xifres. Aquesta forma de jugar et permet no haver de repetir les teves apostes i et facilita tenir els teus números controlats les setmanes que vulguis.

Prova amb les reduccions

Les apostes reduïdes son aquelles combinacions preestablertes per el sistema web que permeten jugar una quantitat superior de números a un preu reduït i que et garanteixen un premi mínim si encertes la combinació guanyadora.

Estadístiques

Si no estàs segur sobre quins números escollir consulta aquesta secció per obtenir més informació. En aquesta pàgina, pots veure els números que han aparegut en més ocasions en aquest joc i els que menys. A més, tens la opció de filtrar els resultats segons el número de jornades i les característiques dels números: si son parells, si van seguits, etc. Entre d’altres curiositats.

Aposta múltiple

Aquesta forma de joc es basa en escollir més de 5 números i un número clau per al mateix sorteig, es pot arribar a seleccionar fins a un màxim de 11 xifres. Per tant, segons la quantitat de números escollits es jugarà un nombre determinat d’apostes. Perquè el preu de les apostes múltiples es alguns cops tan elevat? La resposta és fàcil, el valor d’una aposta múltiple equival a les apostes senzilles que son necessàries per combinar entre ells tots els nombres que hem escollit. Per exemple, la aposta múltiple de 6 números val 9 euros ja que son necessàries 6 apostes senzilles per fer totes les combinacions possibles entre els nombres escollits.

El pagament

Un cop fet tot això prem el botó de “continuar el pagament ” i la web et redirigirà a l’oficina virtual del banc BBVA. Un cop allí podràs abonar el valor de la teva butlleta  i quan hagis acabat l’operació rebràs un e-mail al teu correu electrònic confirmant que l’operació s’ha realitzat amb èxit.

El Sorteig

  El sorteig del Gordo de la primitva es realitza els diumenges a les 21:30h al Saló de Sorteos de Loterías y Apuestas del Estado situat al carrer Joan Maragall número 53 de Madrid. Si vols conèixer els resultats d’aquest i d’altres jocs així com els premis als que aspires pots consultar-los a través del nostre lloc web.

Com funciona el sorteig? 

L’acte es realitza amb dos bombos senzills. Un conté 54 boles amb tots els números disponibles del 1 al 54 i l’altre bombo conté 10 boles amb els números clau del 0 al 9. S’extrauran 5 boles del primer bombo i una del segon  aconseguint així la combinació guanyadora. A part del gran premi hi ha 7 categories més de premis combinant números i números clau (5+0, 4+1, 4+0, 3+1, 3+0, 2+1 y 2+0).

Cobrar el premi

En cas de que la quantitat del teu premi sigui menor a 2500€ (415.965 pessetes) podràs acudir a la nostra administració de loteries i allí mateix et pagarem el premi o et farem un xec, que hauràs de portar al banc per poder cobrar-lo. D’altra banda, si el teu premi és superior als 2500 euros hauràs d’acudir directament a la teva oficina bancaria de confiança i aquesta s’ocuparà de tot el procés de pagament de la teva retribució.

0 €Els meus apostes