ACCEDIR
31/05/20   16:16
16:16
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
Tornar
Els beneficis de la Loteria de Nadal corporativa d

Que li aporta a la meva empresa una Loteria de Nadal corporativa?


1.- MILLORA REPUTACIÓ DE L"EMPRESA- El 75% dels espanyols juga a la Loteria de Nadal sent aquesta la tercera despesa més important per càpita durant el període nadalenc. Part molt important d"aquest dispendi correspon a les loteries corporatives d"empreses i entitats, de manera que excloure a la nostra empresa d"aquesta tradició tan arrelada no pot ser mai un encert.


2.- FACILITAT DE GESTIÓ: NOVES TECNOLOGIES - Al contrari del que molts pensen, avui dia gestionar una loteria corporativa és summament fàcil. S"han acabat les interminables llistes de reserves i els deutes entre companys. Moltes administracions de loteria fan servir serveis online gratuïts per a dur a terme una gestió professional de la distribució i venda dels dècims de loteria que desvincula a l"empresa de qualsevol molèstia o treball addicional que dificulti el ritme normal de treball. Les finestretes virtuals personalitzades, la webs responsivas o les aplicacions ja estan a l"ordre del dia.


3.- FOMENTA L"ESPERIT D"EQUIP I LA CONVIVÈNCIA ENTRE COMPANYS - La compra de Loteria de Nadal comporta un objectiu comú: El premi. La possibilitat d"un futur millor uneix com cap altra i és font de xerrades, comentaris, posades en comú de somnis per complir i una expectació única pel que fa al desenvolupament del sorteig en si. El joc en comú unint recursos entre diversos apostadors per arribar a més possibilitats de premi és una altra vessant amb beneficis en les relacions socials dins de l"empresa.


4.- PUBLICITAT I DISTRIBUCIÓ IMATGE CORPORATIVA DE L"EMPRESA - La possibilitat de realitzar la loteria corporativa en participacions o personalitzant els dècims obre una nova via publicitària per l"empresa a cost zero.


5.- PREMI - La finalitat de tot participant en un sorteig és clara: el premi. Tothom busca la grossa de Nadal, però no ens oblidem que aquest sorteig reparteix multitud de premis de premis menors, centenes, terminacions ... La consecució de qualsevol d"ells sempre és motiu de celebració i incideix positivament en l"ànim dels treballadors.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari