18 de Abril de 2024
Descarrega la nostra APP
Atenció al Client 608034703973 22 00 02
608034703
0
0 €
Tornar
Preparat pel Sorteig de Nadal, amb Loteries Rosa de Ponent

La Loteria de Nadal ja és un clàssic de tots els anys: amb ell, donem el tret de sortida a les festes nadalenques amb molta il·lusió, desitjant que la sort estigui del nostre costat per guanyar una mica de diners entre la gran quantitat de premis que es reparteixen.

L"anunci de Loteries i apostes de l"Estat, que segur ja has vist en més d"una ocasió en la televisió i Xarxes Socials, ens recorda que la sort està sempre a prop teu. Especialment aquest any, sota el nom "El sorteig que ens uneix", la campanya ens recorda que la felicitat està a compartir, i que, un petit detall com compartir un dècim de loteria, pot ser un gran gest d"amabilitat, amistat i agraïment cap a les persones que més estimem.

Però... que en saps del Sorteig de Nadal? Segur que hi ha moltes dades i molta informació que encara no coneixes!

 

Loteria de Nadal: Preparat pel dia 22!

 

El 22 de desembre tens una cita amb la sort. Tots els anys, a les 8.00 hores, el Teatre Real de Madrid obre les seves portes per acollir el Sorteig de Nadal que fa feliços a milers de ciutadans. Des de les 8.30 del matí, els organitzadors del Sorteig comencen un ritual quasi màgic: es revisen totes les boles amb els seus respectius números, es col·loquen dins dels tradicionals bombos, es construeix la taula que presideix el sorteig i es prepara tot fins a l"últim detall per començar a cantar tots els premis d"aquest gran sorteig.

Els nens del Col·legi de Sant Ildefonso, de dos en dos, seran els encarregats d"anar cantant cada número premiat i inserir les boles als filferros, amb l"esperança de cantar el «Gordo». I no és per a menys:

 

  • Aquest primer premi, el més important, reparteix 400 000 euros al dècim.
  • Mentre, el segon premi, reparteix 125 000 euros.
  • El tercer premi és de 50 000 euros al dècim.
  • En el cas del quart, són dos premis de 20 000 euros.
  • Per últim, el cinquè premi té vuit guanyadors, de 6 000 euros al dècim. 
  •  

Encara que aquest són els 5 premis principals, la sort també es reparteix en forma de "premis de consolació" entre aquells dècims amb números pròxims als guanyadors:

 

  • Els números anterior i posterior al  1º, 2º y 3r premi. 
  • Les centenes del 1º, 2º, 3º y 4º premi
  • Amb les mateixes dues xifres que el 1º, 2º y 3r premi. 
  • I els reintegres, quan el dècim acaba amb el mateix número que el Gordo. 

 

Per últim, tampoc podem oblidar la famosa Pedrea: Encara que la remuneració només és de 100 euros al dècim, si és un dels premis que més diners reparteix en la seva totalitat, ja que durant tot el matí es canten un total de 1.794 premis, convertint-se així en la banda sonora del Sorteig de Nadal.

 

Com cobrar el premi del Sorteig de Nadal?

 

Si ets dels que salta del sofà en sentir el teu número, enhorabona! Segur que et preguntaràs com cobrar el premi. Si t"ha tocat menys de 2 000 euros, podràs cobrar-lo en la nostra administració de Loteries de Lleida, Rosa de Ponent. I si el premi és superior amb aquesta quantitat, hauràs de cobrar-lo a través d"una entitat bancaria.

 

Com gestionar els dècims compartits de la Loteria de Nadal?

 

Compartir  el premi és tota una tradició entre familiars, amics o companys de feina. Per poder cobrar un dècim, l"únic requisit és presentar-lo per validar el seu premi, pel que t"aconsellem que deixes per escrit qui compra el bitllet i les quantitats jugades.

Recorda que, quan el premi supera els 2 000 euros, els impostos es reparteixen a la par que els diners premiats. Per aquest motiu, és necessari anar al banc tots els participants del dècim junts i fer la gestió de manera correcta. Tingués en compte que, si cobres tu el dècim i després el reparteixes, Hisenda pot considerar que és una donació i la quantitat d"impostos a pagar serà major.

 

Els bitllets trencats tenen validesa

 

Alguna vegada has rentat els teus pantalons preferits amb un dècim a les butxaques? Tranquil, tots podem trencar, algun cop i per erro, el nostre dècim de Nadal. Per això, existeixen professionals que es dediquen a recuperar els dècims en mal estat. Si has trencat el teu dècim i aquest té premi, només has de portar-lo a la nostra administració de Loteries Rosa de Ponent i nosaltres t"ajudem a cobrar-lo. Per recuperar els dècims trencats, els remetem a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, el lloc on analitzen la seva validesa. En els últims anys, diverses persones han recorregut amb aquests treballadors i han aconseguit cobrar el seu premi. Així que, pots estar tranquil si et passa.... Encara que, et recomanem guardar bé el teu dècim!

 

I tu, encara no tens el teu dècim de Loteria de Nadal? A què esperes?

Compra el teu i gaudeix del Sorteig de Nadal amb els teus. Molta sort!

www.loteriaslleida.com
Jocs i Apostes
Descarga APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
Avinguda Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
608034703
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
00d 23h 23m 02s
01d 16h 38m 02s
01d 16h 38m 02s
00d 23h 23m 02s
01d 15h 23m 03s
01d 15h 23m 03s
01d 04h 24m 03s
03d 23h 23m 02s
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro