ACCEDIR
01/12/20   5:46
5:46
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
Tornar
És rentable jugar un número fixe de la Loteria?

És rendible comprar sempre el mateix número de loteria? Contràriament als que molts creuen, nosaltres hem pogut comprovar que sí. Comprar el mateix número de loteria cada setmana durant un any pot donar un rendiment 20 vegades superior a una inversió en bons de l"Estat a 3 anys, segons un informe intern que vàrem elaborar en 2014 per estudiar la rendibilitat dels nostres nombres fixos més venuts durant tot l"any, incloent els sorteigs de Nadal i el Nen.
 
La majoria dels espanyols pensa que estar abonat a un nombre concret en una administració de loteries és sinònim de perdre diners setmana després de setmana. L"informe desmitifica aquesta creença popular i pren com a referència una inversió en bons de l"Estat a 3 anys, que actualment té un rendiment del 0,87% (2014).
 
A l"Administració de Loteries nº1 de Lleida vàrem seleccionar els nostres números abonats més venuts de cada terminació en 2013 i fèrem un seguiment del nombre de vegades que van ser premiats al llarg de l"any. L"import mitjà del cost de ser fidel a un mateix número va ser de 224 euros i la xifra mitjana de benefici se situaria en els 270 euros. Segons els càlculs de l"estudi, el rendiment que es podria obtenir se situa en el 20,5% en un any, és a dir, 20 vegades major que una inversió en bons de l"Estat a 3 anys.
 
Dins de les múltiples opcions que es plantegen a l"hora de realitzar una inversió a Espanya, són pocs els que veuen l"abonament a un nombre de la Loteria Nacional com una alternativa rendible. Nosaltres tenim la convicció que La loteria no són només grans premis, sinó que la fidelitat es veu recompensada amb beneficis en la majoria d"ocasions. Cal recordar que en cas que ens ocupa, l"atzar juga un paper imprescindible com en qualsevol inversió arriscada als mercats de valors.
 
 
Tradició familiar
Jugar cada setmana al mateix nombre any rere any és una tradició familiar per a moltes persones. A Loteries Rosa de Ponent, tenim abonats que han heretat el mateix nombre durant diverses generacions. Els pares van seleccionar un nombre determinat fa molts anys i els fills han volgut mantenir aquesta tradició familiar.
 
Els números més rendibles.
Segons el nostre informe intern, el número abonat fix que va desenvolupar un major rendiment al llarg de 2013 va ser el 51.648, amb un benefici superior al 70%. El segon nombre millor pagat va ser el 25.905 amb un percentatge del 48,2% i el tercer nombre més afortunat va ser el 22.012 amb un 45,5% de benefici.
 
Grans premis.
No ens enganyem, quan juguem a la loteria sempre aspirem a guanyar el premi gros i en aquest aspecte els nombres abonats guanyen per golejada.
Un 75 % de tots els premis majors repartits per la nostra administració, han caigut en nombres fixos. Una mostra més dels avantatges que poden arribar a tenir la fidelitat al dècim de cada setmana sense oblidar que sempre serà l"atzar el factor principal que decidirà si la nostra fidelitat ha de ser recompensada.

Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari