20 de Abril de 2024
Descarrega la nostra APP
Atenció al Client 608034703973 22 00 02
608034703
0
0 €
Tornar
La Bonoloto pot ser la solució

La Bonoloto i el seu funcionament

La Bonoloto és un sorteig relativament jove donat que la seva primera edició va ser al 1988. El funcionament és molt similar al de la Primitiva ja que també consisteix en triar 6 nombres dels 49 possibles. D’igual manera, a cada aposta se li assignarà un nombre més que serà aleatori i que es correspondrà al reintegrament. En cas d’encertar aquest número en el sorteig, se li retornarà la quantitat invertida.

Com jugar

Aquest sorteig es fa sis vegades per setmana, de dilluns a dissabte, per tant, quan anem a segellar una butlleta podrem decidir si la nostra aposta serà vàlida per a un únic sorteig o si, pel contrari, ens agradaria jugar tota la setmana amb els mateixos nombres. És a dir, existeixen dues modalitats de joc: la diària i la setmanal. A la primera opció, és necessari realitzar un mínim de dues apostes i s’haurà de tenir en compte el sorteig que es celebri el mateix dia que segellem la butlleta. A la segona, aquest mínim d’apostes no existeix i es participarà als sortejos que es realitzin durant aquella setmana a partir de que es segelli la butlleta, és a dir, si la segellem el dimecres participarem als sortejos del dimecres, dijous, divendres i dissabte.

Decidir-se per una modalitat o una altra dependrà, doncs, de diversos factors, sobretot del perfil del jugador. Si som d’aquells que creiem en uns nombres determinats segurament sempre apostarem per ells amb l’esperança de que en algun moment ens donin sort. També n’hi ha que només juguen tenint en compte el pot del sorteig i juguen quan el premi els sembla suficientment atractiu. N’hi ha que confien en l’atzar i permeten que sigui la màquina qui decideixi quina serà la numeració amb la que es faran les seves apostes. I també n’hi ha que aposten fort i decideixen participar a diari amb una quantitat elevada que, sens dubte, augmentarà les seves probabilitats d’èxit.

Premis i avantatges d’aquest sorteig

Els premis no són tan sucosos con en altres sorteigs però les facilitats per fer l’aposta inviten a molts jugadors a provar sort. Els premis dependran del número d’encerts, sent 6 el màxim i també del número d’encerts, ja que el premi es repartirà entre tots a parts iguals. No existeix una quantitat fixa, ni tampoc es genera un pot multimillonari com passa amb altres sorteigs; en aquest cas el 55% de la recaptació es destina als premis. Per optar a un premi més quantiós s’han d’encertar els 6 números, encara que també es pot aconseguir una quantitat menor amb 5 o 4 números encertats. La quantitat que es rebi dependrà de la quantitat recaptada i del número de guanyadors. Per l’altra banda, el número complementari, el que la màquina assigni aleatòriament quan segellem la nostra butlleta, ens proporcionarà una ajuda extra per tenir accés a un premi major.

Les persones que encerten 3 números reben una quantitat fixa de 4 euros. Amb dos encerts o menys no tenen dret a cap premi i els que només coincideixen amb el reintegrament rebran a canvi el mateix import que hagin apostat prèviament.

 

Comprovar la butlleta i descobrir que has guanyat

Tots juguem a la Bonoloto i a d’altres sortejos similars per veure si ens toca el premi gros, tot i que només cobrant el reintegrament sentim com s’encén l’espurna que manté la fe cega que sentim al fons del nostre cor de que els pròxims serem nosaltres i seguim apostant perquè… y per què no? L’atzar és molt capritxós i mai se sap.

Quan apostem a la Bonoloto podem comprovar la nostra tria a múltiples portals online que, en la majoria dels casos, ens permetran introduir els nostres nombres i ens proporcionaran la quantitat del premi que ens ha tocat, si és el cas. Si hem tingut sort podrem anar a la nostra administració de confiança a cobrar-lo i si hem tingut molta sort haurem d’anar al banc amb la butlleta guanyadora per directament poder ingressar la quantitat que ens correspongui al nostre compte corrent.

A partir d’aquí, cada qual haurà de decidir què fer amb els diners: fer-te un caprici, marxar de vacances, canviar de cotxe, fer una inversió, etc. Independentment del que busquis, Rosa de Ponent et convida a que descobreixis per tu mateix com els diners de la Bonoloto et poden fer més feliç. Ja saps, el proper podries ser tu.

www.loteriaslleida.com
Jocs i Apostes
Descarga APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
Avinguda Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
608034703
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
03d 03h 46m 02s
02d 03h 46m 02s
06d 21h 01m 02s
02d 03h 46m 02s
06d 19h 46m 03s
06d 19h 46m 03s
04d 08h 47m 03s
02d 03h 46m 02s
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro