Tornar
Que passa si el pot d Euromilions arriba al seu límit?

POT RÈCORD DE 190 MILIONS A EUROMILIONS.


En moltes ocaciones veiem pots amb quantitats "que marejen" als Euromilions. Però.. Quin és el límit? Què passa si s"arriba a aquesta quantitat?

EuroMilions, el sorteig europeu de Loteries i Apostes de l"Estat, després del sorteig especial del Big Friday del 15 de setembre i de setmanes sense cap encertant de màxima categoria, està posant en joc un pot rècord de 190 milions d"euros en el sorteig des del sorteig del dimarts dia 3 d"octubre.


És el pot de major quantia de l"any i el de major importància en la història de EuroMillones. Tan sols en una ocasió anterior ha aconseguit els 190 milions, que es tracta del topall màxim que pot aconseguir el pot en el joc. Va ser el 10 d"agost l"any 2012 quan aquesta xifra rodona es va posar en joc per primera vegada.


A més, aquest pot serà especialment rellevant, ja que és la primera vegada que es posa en joc aquest límit màxim des que s"introduïssin novetats a EuroMilions, fa exactament un any. D"aquesta manera, i mentre no hi hagi encertants de primera categoria, la xifra de 190 milions romandrà en joc durant quatre sorteigs (3, 6, 10 i 13 d"octubre), en els quals si segueix sense repartir-se aquest import, el fons destinat a aquesta primera categoria servirà per augmentar l"import de la següent categoria amb encertants. En el cinquè sorteig (17 d"octubre), i sempre que no s"hagués repartit el pot en els anteriors sorteigs, els 190 milions es repartirien en la següent categoria amb encertants.

Quantes vegades ha caigut el pot de Euromilions a Espanya?

Des de la seva estrena, en 2004, EuroMilions ha repartit importants premis a Espanya. De fet es tracta del segon país on més vegades ha tocat el pot: fins a en 82 ocasions un espanyol s"ha alçat amb el premi al nostre país. Fins avui, el premi rècord repartit pel joc europeu a Espanya, va anar de 137 milions i va viatjar fins a la localitat madrilenya de Parla en 2014. Li segueixen, en ordre de rellevància, un premi de 126 milions, repartit a Madrid l"any 2009; i un altre de 121, a Sevilla, l"any 2011.

Admón de Loterías nº 1
PAGAMENTS 100% FIABLES
Joc Responsable