ACCEDIR
06/08/21   1:50
1:50
973 22 00 02
608 034 703 WHATSAPP9h a 13h / 17h a 20h
La Meva Compra
Buit
60aniversari Moltes gracies per la vostra confiança
Com afecta la crisi del coronavirus a la loteria?

Poc ens ho pensàvem quan fa uns mesos vam començar a sentir a parlar d’un nou virus que havia aparegut a la Xina que a dia d’avui ens trobaríem en la situació que estem vivint. Ningú s’ha escapat a aquest daltabaix mundial i el sector de les loteries no podia ser menys.

Com ha afectat realment? Com afecta als clients? Que hem de tenir en compte? En aquest post aclarim tots els dubtes.

Seguir llegint →
Preparat pel Sorteig de Nadal, amb Loteries Rosa de Ponent

La Lotería de Navidad ya es un clásico de todos los años: con él, damos el pistoletazo de salida a las fiestas navideñas con mucha ilusión, deseando que la suerte esté de nuestro lado para ganar algo de dinero entre la gran cantidad de premios que se reparten. 

El anuncio de Loterías y Apuestas del Estado, que seguro ya has visto en más de una ocasión en la televisión y Redes Sociales, nos recuerda que la suerte está siempre cerca de ti. Especialmente este año, bajo el nombre “El sorteo que nos une”, la campaña nos recuerda que la felicidad está en compartir, y que un pequeño detalle como compartir un décimo de lotería, puede ser un gran gesto de amabilidad, amistad y agradecimiento hacia las personas que más queremos.

Pero ¿qué sabes del Sorteo de Navidad? ¡Seguro que hay muchos datos e información que todavía no conoces!

Seguir llegint →
Saps què...? Fa 30 anys, el 3r premi de la Loteria de Nadal va caure íntegrament a Lleida!

S"acosta el Nadal, una època de l"any en la que molta gent aprofita per comprar loteria i provar la seva sort. A Loteries Rosa de Ponent, l"administració de loteries número 1 de Lleida, et volem recordar que fa 30 anys el tercer premi de Loteria de Nadal va tocar de manera íntegra a la ciutat. La nostra administració va ser la que va repartir aquell premi de loteria del 22 de desembre de 1989.

Seguir llegint →
Els CSI de la loteria: existeixen de veritat?

És una cosa molt més comú del que pensem. Per distracció, moltes persones fiquen a la rentadora el desè de la loteria, el s"arruguen o fins el trenquen. Què passa si et toca la loteria i has de presentar el dècim defectuós? Saps que pots cobrar el premi malgrat que el desè es trobi en mal estat? T"ho expliquem en aquesta entrada!

Seguir llegint →
Què és la loteria d

La loteria d"empresa és una manera senzilla d"apropar-te a la sort al costat de tots els teus companys de feina. Amb el nostre servei, podreu gaudir del vostre propi número de loteria corporativa i donar-lo a conèixer als vostres companys, família i amics. ¡Animeu-los a que comprin la loteria de la vostra empresa!

Seguir llegint →
Sitio exclusiu MAJORS de 18 anys Sitio
100%
SEGURO
Admón de Loterías nº 1
David Masip Serrano
C/ Francesc Macià 15
25007 Lleida (Lleida)
43732517H
Atenció al Client973 22 00 02
© Loteriaslleida.com | Tots els drets reservats

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari