AJUDA
1. ¿Debo registrarme para utilizar los servicios de la web?

En cas de que desitjeu fer una compra de dècims per enviar a domicili, no és necessari el registre, noméscal que empleneu les vostres dades postals correctament.

Per a totes les operacions que impliquin un dipòsit a l"administració, és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per motius de seguretat.


Assegureu-vos que totes les seves dades siguin correctes ja que en cas d"algun premi major, haurem de comprovar la seva identitat.


El seu registre permet l`òptim funcionament del nostre sistema i assegura que no hi hagi errors a l`hora d`escrutar els premis dels diferents jocs i repartir-los entre tots els afortunats.

2. Com puc cobrar els meus premis?

 

Una vegada realitzat l"escrutini de qualsevol sorteig, el sistema web envia correus electrònics a tots els jugadors i els informa de si les seves apostes tenen premi o no. En cas afirmatiu, la quantia d"aquest premi se suma automáticament al saldo d"usuari de la web. Si es volgués cobrar aquest premi, l"usuari només ha de realitzar els següents passos:

1.- Entrar en la secció "El meu compte"

2.- Seleccionar apartat "Cobrar premis" 

3.- Introduir la quantitat que es desitja cobrar i el compte bancari on s"haurà de realitzar la transferència.

4.- Prémer el botó "Enviar Petició"
3. Puc jugar sempre la mateixa combinació?

El nostre sistema web li permet jugar a la mateixa combinació de números per a qualsevol joc, les setmanes o sorteigs que desitgi amb una sola comanda.

Només amb prémer el botó "Abonaments" una vegada seleccionat el seu joc favorit, podrà seleccionar les setmanes o sorteigs durant els quals jugarà la seva aposta favorita o una a l"atzar si així ho desitja. 

Durant les setmanes o sorteigs que duri el seu abonament no haurà de preocupar-se de les seves apostes. El sistema web les anirà validant i realitzarà els escrutinis corresponents informant-los dels resultats puntualment.

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb el teu compte de Facebook

O bé amb el teu compte d'usuari